Bespaar nu op je energiefactuur

Je geniet tot €70 voordeel per jaar (t.o.v. het equivalente Smart-tarief) als je een elektriciteit- én aardgascontract afsluit bij OCTA+! Dit betekent een aanzienlijke besparing op je digitale factuur.

Op een los contract bespaar je als volgt:

- Elektriciteit: 35 € korting op de jaarlijkse vergoeding

- Gas: 35 € korting op de jaarlijkse vergoeding

Combinatiecontract:

Bij afname van beide producten is er dus een jaarlijkse recurrente besparing van 70 € te realiseren.

Deze korting is geldig op de Comfort producten, dus op de contracten Smart, Fix 1 jaar, Safe 3 jaren

Deze korting is een blijvende korting, dus geen éénmalige actie

Claim this deal

To claim this deal, you have to be member of The Bridge.

Become member

Already member? Sign in here

Terms & conditions

Al 130 jaar staan de Belgische aandeelhouders aan de leiding van energieverdeler OCTA+. Mede door fusies en overnames groeide het bedrijf uit tot de grootse onafhankelijke verdeler van energieproducten in België.

De grote kracht van OCTA+: wij kiezen vrij uit verscheidene energieproducenten. Op die manier beschikken onze klanten over de beste producten tegen de beste prijs. Verder energieleveranciers vergelijken is dus overbodig. Je kan terecht bij OCTA+ voor zowel elektriciteit, aardgas, brandstof als mazout.

Door onze onafhankelijkheid op de Belgische energiemarkt kunnen we onze aankopen optimaliseren en betere voorwaarden aanbieden aan jou.

Als klant van OCTA+ geniet je van een persoonlijke aanpak en snelle service. Er is geen enkele vraag die onbeantwoord blijft. Wij engageren ons om jou, de klant, centraal te stellen in alles wat wij doen. Als klant geniet je gegarandeerd van een 5 sterren dienstverlening. Een afzonderlijk team van medewerkers staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Zij adviseren je met plezier om de juiste keuze te maken en dit telkens rekening houdend met je persoonlijke verbruik, behoeften en wensen.

Bij de onafhankelijke VREG-vergelijkingssite staat OCTA+ meestal in de top drie van beste aanbieders.